ÚJ ÉV- NAGYOBB LENDÜLET VÁGJ BELE A PROFESSZIONÁLIS BŐRFIATALÍTÁSBA EGY ÜTŐS TRIÓVAL!

9.900 Ft

2022-ben a új helyszíneken szeretnénk lehetőséget biztosítani a kozmetikusoknak, hogy megismerkedhessenek velünk, a céggel és a termékeinkkel egy előadás során.

A HYAMATRIX egy, a piacon egyedülálló minőséggel és hatásmechanizmussal bíró professzionális kozmetikai készítményeket gyártó és forgalmazó cég, mely a közel egy évtizedes fejlődés eredményeként új, rá jellemzően magas minőségű és színvonalú termékekkel bővítette palettáját.
Ezek a nagy sikerű INNOVERA biomimetikus mezoterápiás készítmények, és a NOBLE mezopen. Bemutatásra kerülnek a HYAMATRIX biorevitalizáló kozmetikai kezeléseink, termékeink, az INNOVERA készítmények és a NOBLE mezopen.

Az elméleti rész után elvégzünk egy professzionális kezelési bemutatót is (modellünk a résztvevők közül kerül kisorsolásra), majd ezt követően elkezdhetsz dolgozni a megismert készítményekkel, akár a képzés napján megvásárolhatod azokat a kedvezményes csomagajánlatainkat kihasználva.

Regisztrációs díj: 9.900Ft (amely tartalmazza az oktatási anyagokat, valamint a reggeli frissítőket, kávét és egy finom ebédet is).
Előadás időtartama: 10:00 – 16:00
Előadó: Halász Emese szakoktató, mesterkozmetikus

0
  0
  Kosár
  Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
   Számítsa ki a szállítást
   kupon felhasználása