EGÉSZSÉGES, RAGYOGÓ BŐR, 45 perc alatt

REGENERÁLÓ 

ARCKEZELÉS

KOZMETIKUS KERESŐTÖBB INFORMÁCIÓ

EGÉSZSÉGES, RAGYOGÓ BŐR, 45 perc alatt

REGENERÁLÓ 

ARCKEZELÉS

KOZMETIKUS KERESŐTÖBB INFORMÁCIÓ

kihagyhatatlan ajánlat

FOGLALJ IDŐPONTOT, MOST!

MI AZ A REGENERÁLÓ KEZELÉS?

Fiatalosabb bőrkép,
45 perc alatt

A bőröd egyedi és különleges – válassz ennek megfelelően arckezelést is!

A Regeneráló kezelés alatt bőröd értékes hatóanyagokkal és egyedülállóan alacsony molekulatömegű hyaluronsavval tápláljuk – ez biztosítja, hogy bőröd kisimul, hidratált lesz, halványodnak a piros foltok és ellenálóbb lesz a környezeti hatások ellen . Kockázat – és fájdalommentes eljárás, ami 45 percet vesz igénybe.

A kezelés megoldást nyújt az alábbi problémákra: 

RÁNCOK
RÁNCOK
PIROS FOLTOK
PIROS FOLTOK
száraz bőr
száraz bőr
irritált bőr
irritált bőr

nézd meg a videót!

kattints és nézd meg, a regeneráló kezelést bemutató filmet!

a kezelés lépései

A Regeneráló kezelés folyamata

Első lépésben a kozmetikus célzott kérdéseket tesz fel a vendégnek: allergia, korábban tapasztalt érzékenység, krónikus betegség, szedett gyógyszerek, bőrápolási szokások, kapott kozmetikai kozmetológiai kezelések, vízfogyasztás, stb. Az adott válaszokból és a bőrön látható, tapintható tünetekből megállapítja egyrészt, hogy milyen az adott bőrtípus, illetve a pillanatnyi bőrállapot.

Mindezek tükrében ajánl professzionális kozmetikai kezeléseket, illetve otthoni ápolási termékeket.

Ebben a szakaszban elsőként a bőr megtisztítása történik a szennyeződéstől, sminktől, arctej segítségével. Ezt követően következik a hyaluronsav és papain enzim tartalmú lotion, amely szintén hatékonyan tisztít, zsírtalanít, puhítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről.

Az előkészítés fontos szakasza a hámlazítás, peeling, melynek során a hám elszarusodott sejtsorai kerülnek fellazításra, illetve eltávolításra. Fontos, hogy ez a lépés kíméletes, de annál hatékonyabb legyen.

A hatóanyag bevitelt az RS Korrekciós szérum Mátrixpeptidekkel termékünkkel indítjuk, amely hyaluronsav tartalmánál fogva azonnal táplálja a száraz bőrt és speciális összetételének köszönhetően bent is tartja azt bőrödben, beindítva ezzel a regenerációs, sejtmegújító funkciókat. Fantsztikus érzés, hiszen a bőröd szinte azonnal megtelik élettel – hypoallergén, ezért biztos, hogy semmilyen allergiás reakciótól nem kell tartanod.

Ezt követi az AM pro alginát maszk felhelyezése, ami kaméleon maszk – ugyanis a színe a felhelyezés közben megváltozik. Egyfajta inkubátorként működik – a maszk alatt hatékonyabban zajlanak le a regenerációs folyamatok, miközben kellemes, hűs bőrérzetet biztosít.

Ez talán a legkellemesebb és legpihentetőbb része a kezelésnek, hiszen 15 percig kell a maszkban eltölteni.

A hatóanyagok tehát a kis molekulatömegük miatt gyorsan bejutottak mélyen a bőrödbe – de ugyanez okozhatja a visszafelé történő diffúziójukat is, ezért fontos, hogy ezt megakadályozva egyfajta „lezárást” alkalmazzunk a bőr megfelelő rétegében. Ez speciális, erre a célra kifejlesztett készítményeivel történik a kezelés utolsó lépéseként.

Hatóanyag összetételüknél fogva kiegészítik, illetve növelik a kezelés korábbi lépéseinek hatását. A kezelés 45 percig tart és minden lépése kellemes, jól eső érzést biztosít.

Otthoni ápolásra a kezelést, követően, illetve a kúra idejére egy speciális szérum jellegű terméket javaslunk, mely hatásmechanizmusa kiegészíti a kezelés hatását, és segíti azt hosszabb távon is fenntartani. Hidratál, hasonló hatást fejt ki a mimikai izmokra, mint a kezelésben alkalmazott ampulla, mindemelett öregedést késleltető, antioxidáns hatóanyagokat is tartalmaz. Minden bőr más, ezért az otthoni ápolásoláshoz használt kozmetikumokat minden esetben komzmwtikusi ajánlásra érdemes kiválasztanod.

bőrregeneráció – valóban ható hatóanyagokkal

Az öregedési folyamatok késleltetése, fájdalommentesen

A regeneráló kezelés kiváló választás, ha szerinted is a megelőzés a legjobb megoldás. Már 24 éves kortól ajánljuk, hiszen az öregedési folyamatok késleltetésével bőröd sokáig fiatalos és rugalmas lesz – mindenféle fájdalmas és drága beavatkozás nélkül.

A HYAMATRIX kezelései minden esetben fájdalommentesek, sőt, kellemes érzést biztosítanak. Miközben bioaktív hatóanyagokkal több problémát is megoldanak hosszú távon, te relaxálhatsz. Ez tudomány. Próbáld ki magadon!

arckezelés

PRÓBÁLD KI A KEZELÉST ÉS TAPASZTALD MEG A REGENERÁLÓ ARCKEZELÉS ÉLMÉNYÉT!

Nincs más dolgod, csak válassz szalon a térképről, vagy írd be a várost a keresőbe, ahonnan böngészel és azonnal megmutatjuk a hozzád legközelebbi szalont.

Ez után igényelj időpontot, emailben pedig elküldjük a szalon elérhetőségeit.

A kezelés ára: 24.800 Ft

0
  0
  Kosár
  Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
   Számítsa ki a szállítást
   kupon felhasználása