PROFESSSZIONÁLIS HYAMATRIX KEZELÉSEK

– partnerkozmetikáinkban elérhető szolgáltatásaink –

Hexamatrix kezelés
A Hexamatrix kezelés már az első kezelés után garantáltan feszesebb és fiatalosabb arcbőrt eredményez. Ha a Botoxon gondolkodsz, fontold meg annak tű- és fájdalommentes alternatíváját, mely egy pihentető kezeléssel hasonló hatásra lehet képes!
Regeneráló kezelés

A Regeneráló kezelés alatt bőröd értékes hatóanyagokkal és egyedülállóan alacsony molekulatömegű hyaluronsavval tápláljuk – ez biztosítja, hogy bőröd kisimul, hidratált lesz, halványodnak a piros foltok és ellenálóbb lesz a környezeti hatások ellen . 

Szemkörnyékápoló kezelés

A szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására, különleges problémáinak megoldására javasolt, azok számára, akik főként az itt jelentkező problémák kezelésére keresnek megoldást.  A kezelés pár lépésben hidratál, táplál, regenerál, remineralizál, kúraszerűen alkalmazva javítja a bőr szöveti struktúráját és anyagcseréjét.

Injekciómentes Hyaluronplasztika

A feszes és fiatalos arcbőr nem álom többé! A Hyaluronplasztika kúrák segítségével hosszú távon is jelentősen átalakítható a bőr szerkezete – nem véletlenül a legnépszerűbb HYAMATRIX kezlés 2017-ben!

Photoaging kezelés

A nap és a szolárium fénye visszafordíthatatlan öregedést képes előidézni a bőrben. Készítsd fel bőröd a napozásra és barnulj, élvezd gondtalanul a napfényt a HYAMATRIX megelőző kezelését követően!

Biomatrix kezelés

Egy kezelés, mellyel látványosan hatékonyabbá és biztonságossá tehetőek a kozmetikai, kozmetológiai mikrotűs, illetve ablációs kezelések, mint például:

 • savas hámlasztás
 • dermapen, dermaroller
 • dermabráziós kezelések
 • lézeres eljárások
0
  0
  Kosár
  Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
   Számítsa ki a szállítást
   kupon felhasználása