Arctisztító és sminkeltávolító lotion

18.920 Ft

 

Ha a minél egyszerűbben használható, ám a hatékonyságáról híres kozmetikumokat részesíted előnyben, akkor ennek az igazán finom, kényeztető lemosónak a fürdőszobádban a helye. Csak pár mozdulat és tiszta lesz az arcod, úgy fogod érezni, fellélegzik a bőröd.

Tisztít, hidratál, feszesít A vegyszermentes, tisztító kozmetikummal kíméletesen és pillanatok alatt eltávolíthatod a sminkmaradványokat, a fölösleges faggyút és az elhalt hámréteget. A termék gazdag hatóanyagtartalmának köszönhetően a bőröd felfrissül és ápolt lesz. A benne rejlő hyaluronsav ugyanis tisztítás közben pótolja az elvesztett nedvességet. És ami miatt még a kedvenced lesz: nem igényel leöblítést, és így sem hagy maga után ragacsos érzetet.

 

arctisztítás

Jótékony hatásai:

 • Javítja a bőr megjelenését és az egészségét
 • Rendszeres használata sejtszinten is javítja a bőr állapotát.
 • Kíméletesen távolítja el az elhalt bőrsejteket, amelyek fénytelenné teszik a bőrt.
 • Könnyedén feloldja a makacs sminket és eltávolítja a fölösleges faggyút.
 • A tisztítás során a hialuron sav feltölti a bőrt.
 • Rendszeres használatával normalizálja az epitheliális folyamatot, ezáltal a bőröd úgy fog regenerálódni, mint fiatal korában.

Kiemelt tulajdonságai:

 • tisztít
 • zsírtalanít
 • hidratál
 • alkoholmentes

Hatóanyagai:

Kis molekulasúlyú hialuronsav, ami tisztítás közben pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát és javítja a bőr nedvességmegtartó képességét.

Papain enzim, ami gyengéden lehámlasztja az elhalt bőrsejteket, serkenti a hámréteg megújulását, és előkészíti a bőrt a további kezelésre. Ez a hatóanyag a napi használat során arra serkenti a bőrt, hogy megvalósítsa az optimális keratinizációs folyamatot, ami enyhíti az olyan látható rendellenességeket, mint a hiperpigmentáció és a fénytelen bőr.

 

  arctisztító
  kíméletes arctisztítás

  Alkalmazása:

  Használd reggel és este a szokásos szépségápolási rutinodba építve. Itass át egy vattapamacsot az oldattal, majd tisztítsd le vele az arcodat, a nyakadat és a dekoltázsod bőrét. Leöblíteni nem szükséges. Kiválóan előkészíti a bőrt a további kezelésekre, így utána használd a bőrápoló szérumodat és a krémedet.

  Eredmény:

  Idővel a bőröd ragyogóbb, bársonyosabb és egyenletes tónusú lesz a lemosó rendszeres alkalmazásának köszönhetően.

  Kinek ajánlott?

  Ez a kíméletes, nem irritáló, alkoholmentes lemosó minden bőrtípusra használható, minden korosztálynak és mindenféle állapotú bőrre ajánlott.