Akció!

Ultra Protection termékcsomag az UV-sugárzás ellen

59.520 Ft 49.980 Ft

Ma már köztudott, hogy a bőr öregedésének hátterében a napfény káros hatásai, a fénykárosodás játssza az egyik legfontosabb szerepet. A fokozott UV sugárzás problémákat okoz a bőr sejtjeinek működésében, a hámképzés és festékképzés folyamatában, károsítja a fehérjéket, lipideket, a kötőszöveti rostokat, megakadályozza a tökéletes regenerációt, és ártalmas szabadgyökök kialakulását idézi elő a szövetekben. Ennek tünetei a gyulladásos folyamatok, hosszú távon a hám elvékonyodása, a dehidratált, rugalmasságát vesztett derma , ráncok és foltok megjelenése.

A HYAMATRIX Fényvédő krém hyaluronsavval fényvédő hatású anyagok speciális kombinációját tartalmazza (Galaxy “GalShield®” AB UV Care), melyek nagyfokú, stabil és hosszú távú védelmet biztosítanak az UVA és az UVB sugárzás ellen egyaránt- így gátolva meg a szövetkárosító hatások kialakulását a hámban és a mélyebb rétegekben, a kötőszövetben egyaránt.

Ezt a hatást egészíti ki E- vitamin tartalma, mely szintén a fény káros hatásainak kialakulása ellen nyújt védelmet, gátolva a szabad gyökök kialakulását. Hidratáló, antioxidáns és gyulladásos folyamatokat gátló hatását az alacsony molekulatömegű hyaluronsav biztosítja. A krém alapját képző lipidek stabilitást biztosítanak, nem változtatják meg minőségüket erős fény hatására sem, és gátolják a fokozott vízvesztést. A termék nagyfokú védelmet biztosít az arcbőrnek a fénykárosodás ellen, megakadályozza a bőr szöveteinek napfény okozta károsodását, idő előtti öregedését.

A nyugtató hatású hidratáló gél termékünk egy erőteljes hidratáló, gyulladáscsökkentő, nyugtató, antioxidáns hatású készítmény. Magas hyaluronsav és C- vitamin tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas irritált (pl. nap égette bőr) tüneteinek csillapítására. Könnyen és maradéktalanul felszívódik. Elősegíti a sérült területek, szövetek regenerációját.

Cikkszám: 367SPHBDL Kategória:

Leírás

Az összeállításban szereplő termékek a HYAMATRIX legmagasabb védelmi fokozatát képviselik az UV sugárzás és a TEWL ellen.

Tartalom: