Akció!

SUMMER PROTECTION CSOMAG

43.900 Ft 29.900 Ft

AJÁNDÉK STRANDTÁSKÁVAL és 30% ÁRELŐNNYEL

A napsugarak jó barátaink és lehetetlen ellenállni kacér hívogatásuknak. Nem is kell, azonban muszáj védekeznünk káros hatásaikkal szemben. Szerencsére vége a zsíros, nehéz napvédő krémek időszakának: egy láthatatlan védőtársat kínálunk neked, hogy gondtalanul élvezhesd a napsütést és a szabadban töltött időt.

A káros UV-sugarak és más környezeti ártalmak ellen fontos védekezni. Jó, ha ehhez olyan kozmetikumot választunk, ami nem csak véd ezek ellen, hanem feltölti és hidratálja is a bőrt. Ez a napvédő krém hialuronsavval javítja a bőr természetes hidratáló tényezőit, egyedülálló módon regenerálja a bőr természetes védőkorlátját, megakadályozva a nedvesség távozását. 

Ez a finom, többféle hatású testpermet egy fátyol vékonyságú réteget hoz létre az arcon, így hidratálja a bőrt, valamint megnyugtatja és ragyogóvá varázsolja azt. A tengeri sót, hyaluronsavat, D-panthenolt és tisztított vizet tartalmazó készítmény feltölti a bőrt a szükséges ásványi anyagokkal és nedvességgel, emellett létrehoz egy láthatatlan gátat a bőrön, amely védelmet nyújt a károsító környezeti behatások ellen. Kiválóan alkalmazható egyszerűen csak a bőr felfrissítésére, de hihetetlenül hatékonyan nyugtatja és gyógyítja a leégéseket is.

Kategória:

Leírás

A megrendeléshez AJÁNDÉKBA küldünk egy HYAMATRIX strandtáskát is. Az ajánlat visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.