Rosacea kezelése és érzékeny bőr ápolása csomag

113.560 Ft

Elfogyott

eBook: ROSACEA MINDEN, AMIT TUDNOD KELL RÓLA

A terméksor fő hatóanyaga, a hyaluronsav gyulladás- illetve irritációcsökkentő hatással bír, miközben megerősíti a bőr védekező és öngyógyító, regenerációs képességét. A HYAMATRIX alapvető törekvése, hogy a termékek egyrészt alkalmasak legyenek az érzékeny, akár az intoleráns bőrök ápolására is, másrészt a különféle bőrállapotokat, például a rosacea tüneteit hatékonyan kezeljék, enyhítsék.

Az összállított csomagunk segít a rosacea elleni harcban, enyhíti a tüneteket és a hidratáló krémek hozzájárulnak az egészséges bőr megteremtéséhez.

Szállítási Idő: 1-2 Munkanap
30 Napos Pénzvisszafizetési Garancia
Biztonságos Bankkártyás Fizetés

Rosacea kezelése és érzékeny bőr ápolása csomag termékleírás:

 

A HYAMATRIX alapvető törekvése, hogy a termékek egyrészt alkalmasak legyenek az érzékeny, akár az intoleráns bőrök ápolására is, másrészt az ilyen bőrállapotok tüneteit hatékonyan kezeljék, enyhítsék.

A terméksor fő hatóanyaga, a hyaluronsav gyulladás- illetve irritációcsökkentő hatással bír, miközben megerősíti a bőr védekező és öngyógyító, regenerációs képességét. Ebben támogatják a további hatóanyagok, mint a karnozin, D- panthenol, allantoin, bisabolol, C- vitamin, retinyl palmitát.

A rosacea hátterében a bőr sérülékenységén, az őt érő irritáción, a gyulladásos folyamatokon kívül a hajszálerek falának sérülései, gyengülése a kötőszöveti állomány sérülései, minőségi és mennyiségei változásai állnak.

A gyulladáscsillapítás mellett párhuzamosan ezeket szükséges korrigálni a megfelelő hatékonysággal: erősíteni kell a bőr gát funkcióit, és javítani a szöveti struktúrákat: erre szolgál a Matrixpeptid, illetve a polipeptid komplex. A bőr védelméről napközben a nappali krém gondoskodik, mely finom védőréteget képez, anélkül, hogy gátolná a bőrlégzést.

A csomag tartalma egy havi intenzív otthoni ápoló kúra elvégzésére elegendő! Ezt követően az eredmény fenntartása érdekében elegendő a továbbiakban csak a krémeket alkalmaznia a mindennapi bőrápolási rutin részeként.

0
  0
  Kosár
  Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
   Számítsa ki a szállítást
   kupon felhasználása