Diagnosztika + Marketing képzés

18.000 Ft

Hatékony bőrdiagnosztika és eredményes nyereségnövelő stratégiák, kozmetikusoknak

A tanfolyam ára tartalmazza a nyomtatott marketing manuálokat és a professzionális diagnosztikához szükséges nyomtatványokat

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Az első oktatásunk, ami többet nyújt a szakmai ismereteknél – az itt elhangzott információkkal új szintre emelheted a szolgáltatásaid értékesítését és maximalizálhatod a profitod.

A képzést úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzon egy nagyon könnyedén alkalmazható, bőrállapot-felmérésről szóló tudásanyagot, valamint választ adunk a kozmetikusokat leggyakrabban frusztráló, marketing jellegű kérdésekre is.

Egy komplett rendszert mutatunk be, amellyel könnyebb az új vendégek szerzése és megtartása is!

 

A képzésen az alábbi témakörökre helyezzük a hangsúlyt:

 

 • Hogyan érd el, hogy vendégeid szemében szakértő váljon belőled – akire hallgatnak
 • Hogy vértezd fel magad hatékony marketing fegyverekkel, amik valóban hatásosak
 • Hogyan mérd fel hatékonyan vendégeid bőrállapotát, és kínálhass hosszútávon eredményes ápolási lehetőségeket
 • A Hyamatrix bőrállapot-felmérő füzet professzionális használata

Használd az ÚJ Bőrállapot-felmérés kiadványunkat!

 

 • 20 db perforált, 2 oldalas adatlap, amit a diagnosztika végeztével egy mozdulattal átadhatsz a vendégednek (otthon is tanulmányozni fogja)
 • Új marketing eszköz és mini-ügyfélkarton, egyben
 • Előírhatsz egy kezelési tervet, ajánlhatsz otthoni ápolási termékeket, mindezt prémium kivitelben és elegáns, profin szerkesztett külsővel
 • A vendéged jobban emlékezni fog a papíron lévő “előírásokra”, mint az egyszer elhangzott ajánlásokra és nagyobb eséllyel fogja követni az ott leírtakat.
 • Mindig emlékezni fogsz arra, hogy mi volt vendéged kiindulási bőrállapota és indokolni tudod majd a magasabb árkategóriájú, összetettebb, hosszabb kezelési protokollokat is.

 

 

Milyen egyedi előnyökben részesülnek a tanfolyamon résztvevők?

 

Profit emelkedés:

 • új vendégek, magasabb profit tartalmú kezelések
 • hosszútávú ügyfél-elégedettség
 • prémium ügyfélkör lehetősége

Szakmai támogatás:

 • szakmai segítségnyújtás telefonon
 • szakmai közösség a Facebook csoportban
 • marketing támogatás

Nyomtatott segédletek:

 • az “első találkozás” protokoll (mit és hogyan tegyünk, amikor a vendég először érkezik hozzánk)
 • előtte-utána képek készítés segédlet

Ajándékok:

 • 3db Bőrállapot-felmérés füzet
 • 1db  Hyamatrix törölköző
 • 1db Elegáns Hyamatrix T-shirt

Képzésvezető

Halász Emese

okleveles szakoktató,
a HYAMATRIX Akadémia szakmai vezetője

Szakmai életrajz

Több, mint22 éve éve végzett kozmetikusként. 2008-ban a Budapesti Műszaki Főiskolán szakoktatói oklevelet szerezett, majd kozmetikus hallgatókat tanított nappali, iskolarendszerű képzésben, valamint a felnőttoktatásban. Több száz szakember pályán való elindulásában játszott szerepet, segítette őket elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok megszerzésében, versenyekre történő felkészülésükben.

Több alkalommal jelent meg írása a Beauty Fórumban, tartott előadást szakmai rendezvényeken, illetve a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara felkérésére a Kozmetikus Szakmai Napok egyik előadójaként szerepelt.

Mottója: „Ismeretek, tudás, észszerűség, széles látókör, valódi, hosszútávú eredményekre való törekvés, kockázatmentesen”

Marketing szakértő

Sárai Dávid

marketing manager

Szakmai életrajz

Az elmúlt 7 évben több KKV sikeres marketing stratégiáját építette fel, az egyéni vállalkozásoktól hazai multinacionális cégek leányvállalatain át, a saját üzletéig.

A modern marketing megszállottja és biztos benne, hogy kiváló és fenntartható eredményt csak az online marketing segítségével lehet elérni. Már a gimnáziumi évek alatt is dolgozott, végigjárta a “ranglétrát” a pakolós diákmunkától az ügyvezetői pozícióig. Ez segíti abban, hogy a marketing stratégiát minden esetben a cégre szabottan, egyedi adottságainak és erőforrásainak megfelelően alakítsa ki.

Bízik benne, hogy a kozmetikusok által jelenleg kihasználatlan digitális marketing csatornákat, a megfelelő koncepcióval ki lehet aknázni és a helyes lépések alkalmazásával fantasztikus eredményeket lehet elérni ezen a területen is.

Kozmetikusok véleménye a Hyamatrix képzésekről

“Márkafüggetlen, teljes körű ismeretanyagot kaptam a legújabb kutatási eredményekről, érthető formában, kellemes környezetben.”

Kocsis Marika

Hyamatrix szakértő, Aranykoszorús kozmetikus mester, Négy Évszak Kozmetika

“Emese szenzációsan jó oktató és nagyon tetszett, hogy az elméleti képzés mellett a gyakorlatban ki is próbálhattuk a kezeléseket. A vendégeink imádják a HYAMATRIX kezeléseket és a hatásuk is magáért beszél”

Sáhó Györgyi

Tulajdonos, X-Shape Szépségstúdió

“Biztos és átfogó ismeretet szerezhetsz, a kiscsoportos képzésen ahol nemcsak elméleti, de gyakorlati oktatást is kapsz egyben! Kérdezhetsz, beszélgethetsz, tapasztalatokat cserélhetsz és gyűjthetsz: mindezt egy képzésben!”

Vaszil Ágnes

Hyamatrix szakértő, Kozmetikus mester, Alma kozmetika

 

Várunk sok szeretettel a képzésen!

További információk

Válassz dátumot:

2018.05.14, 2018.06.06

BOTOX NÉLKÜL A RÁNCOK ELLEN

E-BOOK

Már el is küldtük az Ön példányát! Megtalálja a beérkező levelek között, egyéb esetben kérjük ellenőrizze nem került e a spam mappába.

0
  0
  Kosár
  Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
   Calculate Shipping
   Apply Coupon