Akció!

A hatékony bőrápolás 3 fő lépése: Védelem, hidratáció és megfelelő stimuláció

46.300 Ft 29.980 Ft

Ilyenkor, nyáron a fokozott UV sugárzás elleni teljes biztonságot nyújtó védelem elengedhetetlen.

De ne elégedj meg ennyivel- ne csak óvd a bőröd; tedd még szebbé!

Ehhez fontos, hogy folyamatosan biztosítsd a hatékony, aktív hidratációt, támogasd saját hidratációs kapacitását.

A csomagban lévő készítmények hatóanyagainak biorevitalizáló, stimuláló hatásának köszönhetően nem csak védik és ápolják a bőröd, hanem segítik annak regenerációját, tökéletesítik javító mechanizmusait.

Cikkszám: 362TCSPF Kategóriák: , Címke:

 A csomagban szereplő készítmények 5 csillagos vásárlói értékelést kaptak

A készítmények egyenként is megvásárolhatóak!

Professzionális hatóanyagok az otthoni arcápolásban, termékleírás: 

Kiszáradt bőr hidratálásához krém

Hidrolizált kollagén szérum komplex:

Mi kell a nőnek? Természetesen egy olyan kozmetikum, ami megállítja az öregedést, illetve fokozza a fiatalos kinézetet. Mielőtt még rávágnánk, hogy ilyen nem létezik, győződjünk meg a speciális hatóanyagtartalmú revitalizáló szérumok erejéről! Aki már kipróbálta, vallja, nem kell azóta a szelfiket mindenféle fiatalító filterekkel telebombáznia.

A HYAMATRIX® Szérum komplexum kollagénnel, elasztinnal és peptidekkel több ponton is támogatja az öregedésgátló bőrápolást. A különböző revitalizáló szérumok egymás hatását erősítve garantálják a nagyszerű fiatalító eredményt. Az egyik szérum az öregedés jeleit enyhíti, a másik pedig az olyan fiatalító molekulák előállítását stimulálja, mint a hyaluronsav, a kollagén és az elasztin. A öregedésgátló eljárás kétkomponensű szérumainak együttes használata visszaállítja a bőr megújulását, hogy az a fiatalkori szintnek megfelelően tudjon működni. Hihetetlen módon csökkenti az öregedés olyan árulkodó jeleit, mint a szarkalábak, a ráncok, a sötét foltok, a szem alatti karikák és a megereszkedett bőr. Használd naponta az egyre jobb eredményekért, vagy bármikor, amikor a bőrödnek jót tenne egy kis extra feszesítés.

Fényvédő arckrém hialuronsavval (15 ml):

A napsugarak jó barátaink és lehetetlen ellenállni kacér hívogatásuknak. Nem is kell, azonban muszáj védekeznünk káros hatásaikkal szemben. Szerencsére vége a zsíros, nehéz napvédő krémek időszakának: egy láthatatlan védőtársat kínálunk neked, hogy gondtalanul élvezhesd a napsütést és a szabadban töltött időt.

A káros UV-sugarak és más környezeti ártalmak ellen fontos védekezni. Jó, ha ehhez olyan kozmetikumot választunk, ami nem csak véd ezek ellen, hanem feltölti és hidratálja is a bőrt. Ez a napvédő krém hialuronsavval javítja a bőr természetes hidratáló tényezőit, egyedülálló módon regenerálja a bőr természetes védőkorlátját, megakadályozva a nedvesség távozását. A puha textúrájú krém ráadásul gyorsan felszívódik, nem hagy maga után nehéz, zsíros érzetet vagy fehér foltokat. Használd minden reggel, az egész napos kényelmes, láthatatlan védelem érdekében!

Száraz bőr ápolása
Kiszáradt bőr hidratálásához krém

Alkalmazása:

1. Masszírozd be a szérumot!

Vigyél fel az egyik szérumból egy keveset a letisztított arc, nyak és dekoltázs területére. A legjobb eredmények elérése érdekében használd reggel és este is, váltogatva a két szérumot.

2. A szérum után jöhet az arckrém!

Ha gondosan bemasszíroztad a szérumot a bőrödbe, vigyél fel HYAMATRIX® fényvédő arckrémet  az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére, reggel a szokásos napi bőrápolás utolsó lépéseként. Mivel hidratál és védelmet nyújt a napsugárzás ellen, napos klímájú vidékeken nappali krém helyett is használható.